Timanställda lagermedarbetare till Gate Gourmet!

2019-04-13

Vi söker nu fler Timanställda Lagermedarbetare till Gate Gourmet på Arlanda. Är du en noggrann person som trivs att arbeta självständigt? Då är tjänsten något för dig!

Gate Gourmet är världens största oberoende cateringföretag som producerar, paketerar och levererar catering för flygbolag och järnvägar.

Om tjänsten

Som timanställd Lagermedarbetare kommer du att arbeta på en avdelning som heter Pick and Pack. På denna avdelning färdigställer man de vagnar som används vid servering ombord på flygningar. Utifrån olika flygbolags beställningar fyller du vagnarna med exakt antal av olika varor, t.ex. läsk, snacks och alkoholhaltiga drycker. Du arbetar tillsammans med flera kollegor, men ansvar själv för att dina vagnar färdigställs i rätt tid och med rätt varor på varje hyllplan. Tjänsten passar dig som är lösningsorienterad, är noggrann och gillar att arbeta mot deadlines. Du trivs också i en miljö där du ställer upp för dina kollegor vill bidra till en god stämning.

På Pick and Pack arbetar du i 2-skift, 06:00-14:30 eller 14:20-22:50, måndag till söndag. Skiftgången kan komma att ändras.

Om dig

Vi söker dig som har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%, exempelvis via studier, distansstudier eller annat arbete och kan uppvisa det med ett intyg. Vi ser gärna att du är tillgänglig för arbete minst 2 dagar i veckan. Under sommarperioden kommer dock möjligheten finnas att arbeta upp till fem dagar i veckan.

Som person är du glad, noggrann, lösningsorienterad och mån om att göra ett bra jobb. Du är duktig på att arbeta självständigt och efter egna deadlines, men ställer gärna upp för kollegor som behöver hjälp. Vidare är du flexibel och kan snabbt skifta både fokus och tempo vid behov.

Vidare ser vi att du som söker tjänsten har möjlighet att arbeta minst två pass i veckan.

Viktigt för tjänsten är:

- Tycker om att jobba självständigt

- Intyg som täcker vad du gjort under de senaste 5 åren

- Behärskar svenska och engelska i tal och skrift då instruktioner förekommer på båda språken

- Noggrann

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Adecco

Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Om anställningen

Tjänsten som Lagermedarbetare är ett konsultuppdrag med start 19-05-01.

Som konsult får du en anställning i Adecco Student AB. Vi erbjuder extrajobb för dig som är studerande, pensionär eller av någon annan anledning vill arbeta extra. Viktigt är att du har en annan huvudsaklig sysselsättning.

Du får ett ramavtal i Adecco Student AB.

Timlönen är alltid minst enligt de avtal som gäller på arbetsmarknaden. Semesterersättning tillkommer och betalas ut i samband med lönen. Vid arbete under kvällar, helger och nätter tillkommer OB-tillägg enligt rådande kollektivavtal.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan

Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.

Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.

Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvariga rekryterare:

Kalle Bjerlöw via 0736847729.

Marcus Berg via 0736847097

Athina Bagiopoulou via 0736847008

Välkommen med din ansökan!

Sökord

Lagermedarbetare, Gate Gourmet, Arlanda, Adecco

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Lagerarbetare hos Adecco Sweden AB i Sigtuna genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Adecco Sweden AB
Svetsarvägen 8
17141 SOLNA

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Athina Bagiopoulou

Till webb­ansökan