Sjuksköterska till Överkalix Hälsocentral

2019-05-06

Arbetsplats: Överkalix Hälsocentral

Referensnummer: 198136

Om arbetsplatsen

Överkalix hälsocentral är en glesbygds hälsocentral med ca 3300 listade. Verksamheten är integrerat med en

OBS-avdelning, ambulans och mottagning. På mottagningen arbetar olika yrkesgrupper som sjuksköterskor/distriktsköterskor, undersköterskor, läkare, medicinskt sekreterare, sjukgymnaster och arbetsterapeut. Ambulansen bemannas med ambulanssjuksköterskor och ambulanssjukvårdare på dygnstjänstgörning. Förutom ambulansverksamhet  deltar dessa  i arbetet på mottagningen och OBS-avdelning. OBS-avdelningen har 5 vårdplatser och bemannas med sjuksköterskor och undersköterskor. Vi arbetar med vård på distans mot Kalix sjukhus jourtid med möjlighet för distanskonsultation/läkarbedömning via video.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna är varierande vid en glesbygds hälsocentral. Vi söker en legitimerad sjuksköterska för arbete på vår OBS-avdelning.  På en OBS-avdelning har du medicinskt omvårdnadsansvar av patienter. Arbetet  inkluderar även jourverksamheten kvällar, nätter och helger.  Arbetet kräver att du kan ta eget ansvar och har en god förmåga till att lösa problem. Du kommer att erbjudas introduktion med  interna utbildningar motsvarande kraven i arbetsuppgifterna utifrån din kompetens.

Din bakgrund

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Social kompetens, god samarbetsförmåga och flexibilitet är förutsättningar för att lyckas i arbetet. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Anställningsfakta

Vi erbjuder ett vikariat på 75%, t.om. 2020-01-31. Arbetstid dagtid. tillträde 2019-08-05 eller enligt överenskommelse. Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Vill du veta mer?

Kristiina Kollin, Verksamhetschef, 0926-798 71 eller 070- 432 95 70, kristiina.kollin@norrbotten.se  

Petra Sandström, Enhetschef, 0926-798 71, petra.sandstrom@norrbotten.se

 

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men vi undanber oss direkt kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Fackliga företrädare

Mats Lindström, Vårdförbundet, 070-347 60 40, mats.lindstrom@Norrbotten.se

Sista ansökningsdag är den: 2019-05-29

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Sjuksköterska, grundutbildad hos Region Norrbotten i Överkalix genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Region Norrbotten
Robertsviksgatan 7
97189 Luleå

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Kristiina Kollin0926-79872kristina.kollin@norrbotten.se

Till webb­ansökan