Transportkoordinator till Green Cargo

2019-09-10

Vill du att arbetsdagen ska gå som på räls? Då är det här jobbet inte för dig. Men om du däremot brinner för att ge service och lösa problem har du hittat helt rätt! Uppskattar du dessutom att arbeta i team och är den som sprider energi till andra är det dig vi söker. Tjänsten som Transportkoordinator på Green Cargo i Hallsberg passar dig som har bra koll på datasystem och vill ha en ny utmaning i en spännande bransch. Tveka inte att söka redan idag då vi arbetar med löpande urval!

OM TJÄNSTEN

Nu söker vi ytterligare en person för teamet transportsupport till Green Cargo i Hallsberg. Green Cargo utvecklar och levererar effektiv och hållbar järnvägslogistik med Skandinavien som hemmamarknad. Green Cargo har flyttat sitt huvudkontor från Solna till Hallsberg nu behöver de stärka upp med ytterligare personer som vill jobba med transportsupport och koordinering. Fungerar samarbetet bra finns det goda möjligheter till förlängning.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Green Cargos önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Green Cargo. Uppdraget kommer att vara på heltid med start omgående och inledningsvis erbjuds du en anställning om 6 månader. Behovet är långsiktigt och det finns därefter goda möjligheter att bli direktrekryterad till Green Cargo, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

ARBETSUPPGIFTER

"Tycker du om att ha kontakt med människor och företag kommer du att trivas! Det som är den absoluta fördelen är att det alltid är olika saker, det är aldrig en dag som är den andra lik, arbetsuppgifterna är samma men arbetet är så otroligt varierande!"

Så beskriver Anton, som arbetar i rollen idag, sitt arbete.

I rollen som Transportkoordinator kommer du att arbeta i ett team där ni tillsammans ansvarar för olika kunder och branscher hos Green Cargo. Arbetet och kommunikationen mot kunder sker främst via mejl men även via telefon. Du kommer att ta emot både beställningar och förbättringssynpunkter från kunder men främst arbeta operativt i Green Cargos system.

Du kommer till exempel att:

* Hantera det administrativa flödet kring kundens transporter

* Ha både kund och interna kontakter i olika avseenden och ärenden, muntligt och skriftligt

* Boka transporter, registrera, återkoppla och lösa kundens önskemål

Tjänsten är perfekt för dig som uppskattar en varierande arbetsdag med många kontaktytor. Många av Green Cargos anställda menar att en av de bidragande anledningarna till att de trivs så bra på arbetsplatsen är kollegorna. Tack vare att Hallsberg nu är huvudkontor finns det dessutom flera olika avdelningar vilket gynnar dina utvecklingsmöjligheter och banar väg för en karriär inom organisationen.

VI SÖKER DIG SOM

* Har erfarenhet av service i någon form

* Har god dator-och systemvana

* Mycket goda kunskaper i svenska, tal och skrift då språket används i arbetet

* Goda kunskaper i engelska, tal och skrift då daglig mail -samt telefonkontakt kommer ske på engelska

Det är meriterande om du:

* Har kunskaper i Excel och Outlook

* Har tidigare administrativa erfarenheter

* Har arbetat inom logistikbranschen

Tjänsten passar dig som trivs i ett högt tempo där flera ärenden hanteras samtidigt. Som person är du serviceinriktad och brinner för att ge god service och lösa problem på bästa sätt. Du är en lagspelare som drivs av att arbeta i team och bidrar till en god stämning med mycket energi. Vidare är du orädd och ser det snarare som en utmaning att vända en kund till en nöjd kund och du är inte rädd för att komma med nya tankar och idéer till ditt team. Du är flexibel och prestigelös och kan lätt anpassa dig när arbetssituationen förändras. Du trivs med ett jobb där du får tänka själv och hitta lösningar på problem som kan uppstå under en arbetsdag. Du har även förmågan att prioritera mellan arbetsuppgifter.

ÖVRIG INFORMATION

* Plats: Hallsberg, nära station

* Start: Omgående eller inom en månad

* Arbetstider: Skiftarbete fördelat mellan förmiddag/eftermiddag samt 2 av 5 helger i månaden

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET

Läs mer om Green Cargo här.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Orderadministratör hos Academic Work i Örebro genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Till webb­ansökan