Operatör Securitas Contactcenter deltid helg.

2019-11-07

Vi i Securitaskoncernen finns i 58 länder runtom i världen och har ca 370 000 medarbetare.

Securitas Sverige AB är en kunskapsledare inom säkerhet i Sverige. Det betyder att vi har djup insikt om våra olika kunder och deras marknader, så att vi förstår deras specifika behov. Överallt – från små butiker till flygplatser – gör våra 10.000 medarbetare skillnad.

Som operatör på en ledningscentral tar du emot och behandlar ärenden 24 timmar om dygnet, sju dagar i veckan. Jobbet är både hektiskt och dynamiskt.

Som operatör fungerar du som spindeln i nätet för våra kunders säkerhetslösningar. Du tar emot inkommande larm och samtal och säkerställer att rätt åtgärd sätts in utan fördröjning. Du fattar snabba beslut baserade på i förväg fastställda riktlinjer som tagits fram i överenskommelse med kunden. Vi strävar efter att uppnå optimal tillgänglighet och snabb respons. Du är våra väktares livlina/stöd när de utför dessa ärenden ute hos kund.

För anställning inom Securitas  kräver vi följande: bli godkänd av Länsstyrelsen för anställning i auktoriserat bevakningsföretag (företaget gör den ansökan).

bli godkänd i de för arbetsuppgifterna fastställda utbildningarna

har gymnasieutbildning med godkänt resultat i svenska, engelska  motsvarande betyg 3/G.

drogfri

laglydig och ostraffad

ordnad privatekonomi

Personliga egenskaper:

Ärlighet, Hjälpsamhet, Vaksamhet

ansvarskännande

omdömesgill

praktiskt och tekniskt lagd

god förmåga att kommunicera med människor

lugn och stabil (stresstålig och flexibel)

utåtriktad

du talar flytande Svenska. Ytterligare språk är meriterande

du har goda kunskaper i engelska

Övrigt: Lön utgår enligt kollektivavtal mellan arbetsgivareorganisationen Säkerhetsföretagen och Svenska Transportarbetareförbundet.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Larmoperatör hos Securitas Sverige AB i Örebro genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Till webb­ansökan