Omsorgsassistenter 4 st tjänster

2019-03-14

Nybro kommun är en expansiv kommun i det småländska glasriket med cirka 20 000 invånare. Här finns stora och små företag främst inom glas-, trä- och pappersindustrin - flera av dem världsledande inom sina respektive branscher.

Kommunen har ett strategiskt läge mellan de tre regionala centrumen Kalmar, Karlskrona och Växjö. Kommunikationerna är goda med järnväg samt en flygplats inom tre mil.

I Nybro kommun finns möjligheterna att välja attraktiva boende med vackra miljöer i staden eller på landsbygden. Möjligheterna till rekreation och friluftsliv är goda då det aldrig är långt till naturen.

Nybro kommuns vision är "Med trygghet, nyfikenhet och nytänkande bygger vi en ny bro till framtidens större Nybro."

Individ- och familjeförvaltningen ansvarar för frågor som rör traditionell individ- och familjeomsorg, omsorger om personer med funktionsnedsättning

med stöd av SoL och LSS och kommunens mottagning av nyanlända.

Vi söker omsorgsassistenter som vill vara en del av att starta och arbeta på en ny gruppbostad som ska öppna på Morgonstigen. Gruppbostaden har 4 boendelägenheter.

ARBETSUPPGIFTER

Att utifrån den enskildes behov hjälpa och stödja personer som har beslut om bostad med särskild service. Arbetet sker utifrån den enskildes behov med målet att personen ska få ett individanpassat, stöd för att kunna leva så självständigt som möjligt och uppleva god livskvalitet. Vi kommer att arbeta utifrån en uttalad kontakt- mannafunktion.

Arbetsuppgifterna är varierande och kan innebära bland annat att vara stöd vid myndighetskontakter, personlig omsorg, vardagssysslor som städning och tvätt, social dokumentation, stöd att komma till aktiviteter, stödja till meningsfull sysselsättning.

Tjänsterna omfattas av årsarbetstid och arbetstiden är förlagd dag, kväll, helg och sovande jour.

Med anledning av att arbetsgivaren erbjuder heltid kan aktuell tjänst komma att innefatta flera olika arbetsställen inom verksamhetsområdet funktionshinder/funktionsnedsättning.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som har erfarenhet och intresse för att arbeta med personer med olika funktionsnedsättningar. Du ska vara intresserad av att vara med och utveckla en ny verksamhet.

Vård- och omsorgsutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig är meriterande. Meriterande är att du har erfarenhet av arbete inom autismspektrat och arbetat med personer med psykisk ohälsa.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT

Vi ber dig söka tjänsten genom länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande. Efter att du sökt första gången kan du logga in till ditt CV och uppdatera dina uppgifter samt ändra i det personliga brevet. Därmed kan du söka andra tjänster inom Nybro kommun eller andra organisationer anslutna till Offentliga jobb. Alla skickade ansökningar sparas under din inloggning.

Vi vill inte bli kontaktade av rekryterings-/bemanningsföretag. Vi undanber oss också samtal från annonssäljare.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Personlig assistent hos Nybro kommun, OF i Nybro genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Nybro kommun, OF
Dunderbergsgatan 2
38280 NYBRO

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Emma Ståhl0481-453 94emma.stahl@nybro.se

Till webb­ansökan