Fantastisk telefonröst för kontroll av distributionskvalitet

2020-01-13

Svensk Direktreklam är landets största privata direktreklamföretag. Vi har gått från att vara en renodlad distributör av direktreklam till att bli ett kvalificerat medieföretag med specialistkunnande inom direktreklam (DR). Med våra franchisetagare, som är fördelade över hela landet, kan vi hjälpa dig att nå ut till samtliga Sveriges hushåll. Vi erbjuder våra kunder oadresserad direktreklam och målgruppsselekterad direktreklam och kan hjälpa till med allt från idé och målgruppsurval till distribution och effektmätning. Sedan 1994 är vi godkända som postoperatör av Post &Telestyrelsen. Vårt miljöarbete är sedan 2000 certifierat enligt ISO 14001. Varje helg väntar privatpersoner med förväntan på att våra utdelare ska komma med fina erbjudanden från våra kunder. Du bör ha telefonvana och trevlig telefonröst. Du ska också vara uthållig och ha viss datavana. Det är viktigt att du talar god svenska.

För att lyckas i rollen tror vi att du har lätt för att skapa goda relationer till andra och inger förtroende. Du har stort kvalitets- och kundfokus, ordningssinne och är driven, självgående och levererar.

Hos oss är det dessutom viktigt att man tror på människor och respekterar varandras olikheter. Du fokuserar på det som går att påverka och försöker alltid en gång till. Du är noggrann med detaljerna samtidigt som du ser helheten.

Varje vecka ringer vi ett antal hushåll för att kontrollera om de har fått den direktreklam som vi distribuerar via våra utdelare varje helg. Detta är vårt instrument för att kunna följa upp hur våra utdelare har gjort sitt jobb. De hushåll vi ringer till är medlemmar i vår panel så de vet om att vi ringer. Det ingår även viss rekrytering av nya medlemmar till vår panel.

Till vårt kontor i Norrköping söker vi nu personer som utför kontroller av vår distributionskvalitet per telefon. Din arbetstid kommer att vara enbart måndagar 9-17.

Du bör ha telefonvana och trevlig telefonröst. Du ska också vara noggrann, uthållig och ha god arbetsmoral. Det är viktigt att du talar god svenska.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Telefonintervjuare hos Svensk Direktreklam och Huvudkontor i Norrköping genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Svensk Direktreklam och Huvudkontor
Fridhemsvägen 3
60213 NORRKÖPING