Personliga assistenter till barn- och ungdomsuppdrag i Habo/Mullsjö

2018-01-12

Kooperativet OLJA, "Oberoende Liv i Jönköping Assistans", ägs av cirka 110 assistansberättigade medlemmar och drivs utan vinstintresse, men verkar på en konkurrensutsatt marknad. Med nästan 900 anställda är vi en av Jönköpings större arbetsgivare. Våra uppdragsgivare finns framför allt i Jönköpings län. Vi arbetar i enlighet med vår vision ”För ett oberoende liv genom personlig assistans”. Vår verksamhet vilar på en värdegrund där vi värnar om assistansreformen, verkar utan vinstintresse, levererar assistans av hög kvalitet och bygger långsiktiga relationer.

Vi har flera uppdragsgivare i Habo/Mullsjö med olika funktionsnedsättningar som behöver hjälp och stöd för att kunna upptäcka världen som alla barn och ungdomar gör. Åldern på vår uppdragsgivare är mellan fem och tolv år. Vi söker nu nya medarbetare till våra assistentteam, både till fasta tjänster, timvikarier och till sommaren.

Arbetsuppgifterna skiljer sig mellan de olika uppdragen. Förekommande arbetsuppgifter är medicinsk omvårdnad, tillsyn, träning, vara stöd i skolan/förskolan och vid fritidsaktiviteter, stimulera och bidra till att göra varje dag till den bästa för våra uppdragsgivare.

För att ni ska trivas ihop tror vi att du är kvinna 20 år eller äldre som har sinne för bus och lek,men också tålamod vid rutiner och kan skapa lugn och ro vid vila. Som person har du en positiv inställning och är ansvarsfull, lyhörd och driva av att göra det lilla extra. Du har tidigare erfarenhet av arbete med barn eller omvårdnadsarbete, meriterande om du har erfarenhet av autism, epilepsi, tracheostomi. Men viktigast är din personliga lämplighet och ditt engagemang. Rökfrihet är ett krav. Katt och hund kan förekomma i hemmet.

Vi erbjuder ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, där du kommer få göra skillnad för någon annan varje dag.  Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen därför erbjuder vi flera utbildningar varje år till våra anställda. Vi vill att du ska trivas riktigt bra och hoppas på ett varaktigt samarbete med dig.        

Flera deltid ca 25 – 80 %. Arbetstider som kan förekomma är dag, kväll, helg, natt (vaken eller sovande jour) enligt schema. Tjänstgöringsgrad kan till viss del anpassas efter önskemål.

Flera timvikarier, arbetstider som kan förekomma är dag, kväll, helg och natt (vaken samt sovande jour). Förhoppningen är att du sedan kan arbeta som semestervikarie i sommar.

Tillträde enligt överenskommelse. Du får introduktion och möjlighet att gå bredvid en erfaren assistent.

För mer information om tjänsten kontakta HR-koordinator Hanna Jonsson 036-38 70 99

Din ansökan vill vi ha omgående då urval och intervjuer sker löpande. Till ev. intervju vill vi att du har med dig ditt utdrag ur belastningsregistret. Beställ det gärna i samband med att du skickar in din ansökan.

Observera att vid anställning till barn under 18 år krävs utdrag ur polisens belastningsregister. Om du är intresserad av denna tjänst bör du därför omgående begära ett sådant: http://www.polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4429-LSS-belastningsregistret/

Blanketten heter ”BEGÄRAN OM UTDRAG ur belastningsregistret - Personal som utför vissa insatser åt barn med funktionshinder”

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Personlig assistent hos Kooperativet Olja i Mullsjö genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Kooperativet Olja
Slottsgatan 14
55322 Jönköping

Till webb­ansökan