Personlig assistent sökes till Mjölby

2018-08-07

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb. Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se

Vår kund är en kille i 20-årsåldern som bor i Mjölby. Han har ett stort intresse av musik och att vara ute i naturen. Vi ser gärna att du som söker även delar hans intressen.

Om tjänsten:

Han behöver hjälp i vardagen med personlig omvårdnad, stöd vid social samspel inklusive kommunikation. Under dagtid är det dubbelassistans, vilket innebär att man då arbetar tillsammans med en kollega.

Vi söker dig som:

• Inte röker

• Har goda kunskaper i svenska, både i tal och i skrift

Rollen som personlig assistent ställer höga krav på förmågan att skapa goda relationer och ta stort ansvar. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av att tidigare arbetat med autism eller som personlig assistent, det är även meriterande ifall du har erfarenhet av alternativ kommunikation. Men det allra viktigaste är personkemin.

Vi erbjuder: Ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter. Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre.

Arbetstid/Varaktighet: Dagpass eller dygnspass förlagda vardag och helg. Väntetid förekommer under dygnspassen. Tjänsten är ett timvikariat där man blir tillfrågad om pass vid ordinarie personals sjukdom eller frånvaro.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal

Tillträde: Omgående. Urval sker löpande.

Ansökan: På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Det är även viktigt att du tror på vår vision - Alla har rätt till ett bra liv. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.

Humana har valt att använda personlighetstestet MINT, som en del i urvalsprocessen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Testet gör du via en dator och en länk kommer att skickas till din angivna e-postadress. MiNT består av ett antal frågor och tar cirka 10 minuter att besvara. 

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

 

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har cirka 15 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 7 000 människor. Vi arbetar efter visionen "Alla har rätt till ett bra liv".

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Personlig assistent hos Humana Assistans AB i Mjölby genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Humana Assistans AB
Svärmaregatan 3
60361 Norrköping

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Julia Wennerholm, Rekryteringsansvarig

Till webb­ansökan