Vi söker sjuksköterska/distriktssköterska inom Hemvård yngre

2018-03-15

Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

ARBETSUPPGIFTER

Vård-och omsorgsförvaltningen i Lunds kommun söker sjuksköterska/distriktssköterska till en samlad organisation inom Stöd- och aktivering.

Vi söker dig sjuksköterska/ distriktssköterska som vill möta brukaren i deras eget hem som framförallt riktar sig till personer under 65 år. Vår verksamhet har en gemensam lokal med placering på Sankt Larsvägen i Lund och arbetsområdet omfattar hela Lunds kommun.

Du kommer att ingå i vårt team som består av ett glatt och positivt gäng med sjuksköterskor, arbetsterapeuter, fysioterapeuter och vår HSL undersköterska. Teamet ansvarar för att bedriva hälso- och sjukvård inom kommunens ansvarsområde. I ditt arbete ska du samverka och planera insatser tillsammans med annan verksamhetspersonal samt ansvara för handledning och delegering av baspersonal. Kompetensutveckling är viktigt för oss.

KVALIFIKATIONER

Du ska vara Leg. sjuksköterska/distriktssköterska. Vi söker Dig som kan arbeta självständigt men samtidigt har förmåga att samarbeta i team. Du ska ha ett stort engagemang för att arbeta med människor och god förmåga att arbeta flexibelt med varierande hemsjukvårdsinsatser.

Vi förutsätter att du har ett gott bemötande, är trygg i din yrkesroll och positiv till nya utmaningar. Erfarenhet av arbete med inriktning på hemsjukvård är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

B-körkort är ett krav.

ÖVRIGT

Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Sjuksköterska, grundutbildad hos Lunds kommun, HSL-organisationen, SoA, Vård- och omsorg i Lund genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Lunds kommun, HSL-organisationen, SoA, Vård- och omsorg
Box 41
22100 LUND

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Malin Ask046-359 64 86

Till webb­ansökan