Kundrådgivare till Danske Banks kundservice!

2019-04-13

Har du ett intresse för bank, placeringar och bolån? Vill du vara med på en spännande förändringsresa i Danske Bank där du tillsammans med dina kollegor arbetar för att ge den bästa kundupplevelsen? Välkommen med din ansökan!

OM TJÄNSTEN

Academic Work söker flera kundrådgivare till Kundservice Privat, som är en del av Customer Relations i Linköping. Verksamheten består idag av tre team och du kommer tillhöra ett av teamen med ca 15 medarbetare. Du arbetar i ett öppet kontorslandskap med närhet till dina kollegor i teamet. Ni kommer ha ett tydligt uppdrag, att genom tillgänglighet, proaktivitet och kompetens, utveckla kundrelationen, öka kundernas engagemang i Danske Bank och förstärka den positiva upplevelsen av banken.

Som kundrådgivare på Kundservice Privat blir du en del av ett positivt, engagerat och kompetent team med ett övergripande gemensamt mål – att skapa värde för kunden, Vi vill, Vi kan och Vi gör lite mer.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Danske Bank.

ARBETSUPPGIFTER

Som kundrådgivare möter du såväl nya som befintliga kunder via kanalerna telefon, chatt, mail och sociala medier. Du spelar en viktig roll i att skapa en positiv kundupplevelse eftersom du ofta är kundens första kontakt med banken. Tillsammans med dina kollegor ansvarar du för att skapa hög tillgänglighet, utveckla våra kunders privatekonomi samt erbjuda relevanta och värdeskapande lösningar till bankens kunder.

I takt med att kunderna förväntar sig högre tillgänglighet, mer proaktivitet och djupare kompetens ställs även högre krav på bankens kundrådgivare. Frågorna blir mer komplexa och kraven på regelefterlevnad från myndigheter ökar. Det betyder att du som medarbetare ständigt behöver utvecklas genom att ta till dig nya arbetssätt och uppdatera dina kunskaper. Du kommer att erhålla relevanta utbildningar exempelvis Bolånelicens (Swedsec) och certifiering i informationsgivning för finansiella instrument. Du får en gedigen introduktion i arbetet som består av både teoretiskt och praktisk lärande för att du ska få en bra grund att stå på. Löpande får du coaching i din roll för kontinuerlig kompetensutveckling.

Du kommer hantera ärenden inom exempelvis:

* Bolån

* Betalning och överföring

* Placering

Tjänsten passar dig som brinner för service och att utveckla goda kundrelationer. Du är lyhörd gentemot kunders behov där du agerar rådgivande och tillmötesgående för att skapa den bästa kundupplevelsen. Du trivs med att arbeta i ett högt tempo där du tar ta tag i aktiviteter samt finner lösningar för att föra arbetet framåt. I rollen som kundrådgivare ges du möjlighet till stort eget ansvar där du arbetar mot både individuella samt gemensamma mål i ditt team. Danske Bank erbjuder dig en inkluderande arbetsmiljö där du är får vara med och bidra till bankens framtida utveckling.

VI SÖKER DIG SOM

* Har som lägst avslutad gymnasieutbildning

* Har ett genuint intresse för vardagsekonomi

* Är obehindrad i svenska språket samt har goda kunskaper i engelska, både i tal och i skrift, för att kunna kommunicera med kunder och kollegor

Det är meriterande om du…

* Har läst en eftergymnasialutbildning med inriktning ekonomi

* Har tidigare erfarenhet av serviceyrken, exempelvis inom bank, kundtjänst alternativt försäljning

* Har ett personligt intresse för placering

Tjänsten passar dig som trivs i en serviceinriktad roll och som intresseras av bank- och finans. Du har en inre drivkraft med tydligt målfokus att vilja lyckas, både individuellt men även tillsammans med ditt team. Du tar ett helhetsansvar för ditt arbete och du agerar i enighet med organisationens mål och resultat. Du har ett flexibelt och professionellt förhållningssätt och du kan förhålla dig på ett anpassat sätt till varje situation du möter. För att trivas i rollen är det viktigt att du gillar att arbeta hårt och lägga ner tid, energi och engagemang på ditt arbete.

Övrig information

* Start: maj

* Omfattning: Heltid, dagtid samt vissa helg- och kvällspass

* Placering: Linköping

* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Danske Banks önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till

Academic Work.

* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. I denna rekryteringsprocess arbetar utifrån löpnade urval och processen består av tester och två intervjuer. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på recruitmentlin@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

INFORMATION OM FÖRETAGET

Danske Bank är en nordisk bank med starka lokala rötter och broar till resten av världen. I över 145 år har vi hjälpt människor och företag i Norden att förverkliga sina ambitioner. Danske Bank har över 19 000 anställda i 16 länder runt om i världen som betjänar våra 3,4 miljoner privata kunder, företagskunder och institutionella kunder. Utöver banktjänster erbjuder vi även livförsäkringar och pensionstjänster, hypotekslån, förmögenhetsförvaltning, fastighets- och leasingtjänster.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Kundtjänstmedarbetare hos Academic Work i Linköping genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Academic Work
Drottninggatan 23
58225 Linköping

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Kristina Hammarlund

Till webb­ansökan