Företagssäljare

2018-02-09

Företagssäljare 

Tre kännetecken för dig som vill anta utmaningen är: Engagemang, entreprenörskap och vilja.  Har du vad som krävs för att bli en del av denna succé? 

Beskrivning av tjänsten: 

Som Företagssäljare på Elgiganten är du nyckeln till ett ökat kundflöde i ditt varuhus. Du kommer att arbeta med nykundsbearbetning av små- och medelstora företag, i och utanför varuhuset, analysera och skapa de rätta förutsättningarna för att våra kunder stannar kvar samt försäljning på varuhusets avdelningar. Från att lokalisera kunder på din ort till att boka och hålla ett kundmöte till att kunden handlar från just ditt varuhus, är en enormt tillfredsställande uppgift. I din roll som Företagssäljare har du försäljningsansvar tillsammans med varuhusets avdelningsledare. Då din försäljning är en del av alla avdelningar ställs höga krav på samarbete avdelningarna emellan. Du rapporterar till Varuhuschef och Försäljningschef. 

 

Dina egenskaper och erfarenheter:  Du kan leda och motivera samt brinner för att bygga långsiktig struktur  Du är en person som stimuleras av att träffa nya människor  Du är en skicklig relationsbyggare som skapar förtroende, både internt och externt  Du är tävlingsinriktad och ser möjligheter, du fortsätter där andra ger upp  Du är extremt nyfiken och är inte nöjd förrän du når dina mål  Du brinner för att göra affärer och ge service utöver det vanliga  Du har några års dokumenterad säljerfarenhet med goda resultat  Du har ett starkt engagemang, entreprenörskap, vilja samt är självgående och proaktiv 

 

Att arbeta för Elgiganten är både roligt, utmanande och fartfyllt. Har du massor av energi, är social och är bra på ditt jobb, kan vi garantera att du får både möjligheter och utmaningar hos oss. 

Vår kultur är viktig för oss och i stort sett allt som du gör som medarbetare på Elgiganten genomsyras av våra tre grundstenar: Ansvarstagande, Engagemang och Effektivitet. Din huvudsakliga arbetsuppgift kommer, tillsammans med dina kollegor, att vara att göra våra kunder 100 % nöjda varje dag - och att ha roligt under tiden! 

Med stor ansträngning och beslutsamhet kan du gå långt inom bolaget, för vi vill ge interna möjligheter för alla som arbetar hos oss. Hos oss kommer du att få en bra introduktion som ger dig rätt förutsättningar att lyckas och trivas hos oss. Vi erbjuder avtalsenlig lön och pension, bonus, goda karriärmöjligheter, omfattande utbildningsprogram samt diverse förmåner som friskvård och personalköp.  

 

Tycker du detta låter kul? Då hoppas vi att du vill jobba hos oss! 

Observera att vi använder oss av lämplighets- och personlighetstest i vår rekrytering.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Innesäljare hos Elgiganten AB i Linköping genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Elgiganten AB
Norra Svedengatan 19
58273 Linköping

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Daniel Prejner Petterssondaniel.prejner.pettersson@giganten.se

Till webb­ansökan