Vårdare/skötare till LSS bostad

2018-11-09

Vi är en växande kommun med ca 8 800 invånare, drygt 300 företag och mer än 1 miljon besökare årligen. Kommunikationerna är goda med pendlingsavstånd till Linnéuniversitetet i Växjö och Kalmar.

I Lessebo kommun är det lätt att lära känna varandra. Det finns ett nära samarbete förvaltningar och politiker emellan. Ansvar, respekt, tillit, tydlighet och utveckling är kommunens värdegrund.

ARBETSUPPGIFTER

Var med från början!

Vi söker efter medarbetare som ska ingå i en ny arbetsgrupp som arbetar med en kille i de övre tonåren. Arbetsuppgifterna består av att stötta den enskilde i hans vardag och ge behövlig omsorg som ingår i ett arbete inom bostad med särskild service för vuxna enligt LSS. I arbetsuppgifterna ingår även att stärka den enskilde i dennes nya bostad och hitta rutiner och strukturer. I arbetet använder vi bildstöd och scheman samt andra hjälpmedel.

Arbetet är schemalagt på dag- och kvällstider samt helger under årets alla dagar.

KVALIFIKATIONER

Undersköterska, skötare psykiatri, stödpedagog eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer berikar verksamheten.

Personlig lämplighet och tidigare erfarenhet inom området är mycket viktigt.

B-körkort är meriterande.

Mycket god svenska i tal och skrift är ett krav.

Kunskap kring teckenspråk och tecken som stöd är meriterande.

Erfarenhet av Visma och LifeCare (Procapita) är meriterande.

ÖVRIGT

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till 0771-693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Vårdare/Arbetshandledare/Boendestödjare hos Lessebo kommun, Socialförvaltningen i Lessebo genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Lessebo kommun, Socialförvaltningen
Lessebo kommun
36531 Lessebo

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Linda Sandberg0478-12593

Till webb­ansökan