Personlig assistent till kvinna i 25-års åldern

2018-11-06

Carelli Assistans är ett familjeföretag som erbjuder personlig assistans till barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättning. Vi är det lite mindre assistansbolaget med ett stort personligt engagemang. Vi är verksamma över hela Sverige och anordnar personlig assistans under värdegrunden personlighet, trygghet och individen.

PERSONLIG ASSISTENT

Vi söker 2 kvinnlig personliga assistenter till en kvinna i 25-års åldern som bor i Fjugesta, Lekeberg. Tillträde redan under Novemer månad. Tjänsten vi söker är vikarie vid behov samt någon som kan jobba helger.

Om mig:

Jag söker efter en assistent till ett gravvik som är fram till augusti 2019. Jag vill att du som söker är tjej och mellan 18-35 år. Du ska även ha körkort, då jag har egen bil men kan inte köra själv.

Denna tjänst är utmärkt för dig som pluggar och vill har lite extra pengar på kortet. Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av assistansjobb, men det är bra om du är flexibel  och att du ibland kan offra in planerade saker för att kunna hoppa in när det behövs,alla tider på dygnet. För i arbetsgruppen strävar dom mot att alltid ställa upp för varandra. 

tjänsten är för närvarande på 3 helger i månaden ( ett lördagsdygn, en lördags kväll, en fredagkväll och två söndagskvällar), men även två vardagskvällar.

Nu lite om mig, jag är 25 år och bor i Fjugesta utanför örebro med min hund så det är bra om du inte är hund rädd eller allergisk då man får hjälpa mig mycket med henne. Jag har en CP-skada som gör att jag behöver hjälp med allt utom att stoppa maten i munnen och prata för det gör jag så bra själv. Vid varje förflyttning använder jag lyft och den får man lära sig innan man börjar jobba men det är ett + om du har erfarenhet av det.

Som arbetsgivare kan vi erbjuda:

- Konkurrenskraftig lön.

- Friskvårdsbidrag.

- Möjligheter till vidareutbildningar

- Ett stort stöd i ditt arbete som personlig assistent.

Vi har som policy att som en del i anställningsprocessen kontrollera nyanställda mot polisens belastningsregister. Detta innebär att vi vid en anställning kommer begära ett registerutdrag från dig innan du får börja arbeta. Du beställer själv registerutdraget från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/

Välj registerutdrag för LSS. Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor - beställ gärna ditt registerutdrag redan idag.

ANSÖKAN

Ansökan görs endast via extern webbplats (följ länk nedan). Ansökan på annat vis kommer tyvärr ej att accepteras. Sista ansökningsdag är 2018-11-30 men rekrytering sker löpande, Välkommen med din ansökan.

Krav:

Körkort:

* B (Personbil)

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Personlig assistent hos Carelli Assistans AB i Lekeberg genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Carelli Assistans AB
Box 7
61070 Vagnhärad

Till webb­ansökan