Kundtjänstmedarbetare med start i höst!

2019-09-10

Jobbeskrivning

Är du redo för nya utmaningar och vill starta/utveckla din karriär på ett spännande och expansivt företag? Vi söker dig som vill jobba som kundtjänstmedarbetare hos vår växande kund i Eskilstuna.

Brinner du för service, problemlösning och tycker att det är roligt med försäljning? Då tror vi att du kommer att älska att jobba på en av kundtjänstavdelningarna hos vårt kundföretag! Förutom goda utvecklingsmöjligheter med chans att göra karriär kännetecknas vår kund av gemenskap och stark sammanhållning. Du kommer jobba tillsammans med ett team och få vänner för livet på köpet.

Tjänsten som kundtjänstmedarbetare passar dig som har ett intresse för både försäljning och teknisk problemlösning. Du kommer besvara inkommande samtal från kunder och på ett professionellt sätt hjälpa kunder med frågeställningar gällande exempelvis deras abonnemang och andra telefoni- samt fakturafrågor. Du ansvarar för att självständigt coacha kunden och göra ditt yttersta för att lösa kundens problem på ett effektivt och systematiskt sätt. Du förmedlar positiv energi i kundsamtalet, har en lösningsorienterad approach och är lyhörd inför kundens behov. Att föreslå och sälja förbättringar med kundens bästa i fokus kommer vara en naturlig del i tjänsten, därav är det viktigt att du har ett intresse för försäljning och tycker det är kul!

För att få de bästa förutsättningarna börjar tjänsten med en utbildning på fyra veckor som ger dig allt du behöver för att lyckas i din nya roll. Därefter kommer du självklart få fortsatt stöd genom coachning och samtal med din teamleader. Du kommer få all hjälp du behöver på vägen så har du aldrig arbetat med något liknande tidigare är det inga problem. Viktigast är ditt driv och din vilja att lära och utvecklas!

Formella krav:

• Svenska och engelska flytande i tal och skrift

• Du är 18 år

• Fullständiga gymnasiebetyg

Anställningsgraden för tjänsten är 80-100%, vilket innebär att du är garanterad att jobba 133 timmar i månaden som motsvarar 80%. Du har dock arbetsskyldighet upp till 100% och ska vara tillgänglig för att arbeta 100% vid kundens behov.

Arbetstid: Kundtjänsten har öppet på vardagar mellan 08:00-19:00 samt på helger mellan 09:00-18:00.

Lön: Fast grundlön enligt kollektivavtal och möjlighet till provision.

Kollektivavtal: Unionen.

Anställningen inleds med 6 månaders provanställning, efter det finns goda chanser att bli anställd direkt hos kundföretaget.

Personliga egenskaper

• Du är driven och tycker om att jobba mot uppsatta mål.

• Du är engagerad, lösningsorienterad och har hög ansvarskänsla.

• Du har hög arbetsmoral och tar ditt arbete på fullaste allvar.

• Du har goda kunskaper i både svenska och engelska, i tal såväl som i skrift.

• Du har fullständiga gymnasiebetyg eller motsvarande erfarenhet.

Är du rätt person för tjänsten? Ansök redan idag och tipsa dina vänner!

Sökord: kundsupport, kundkommunikatör, callcenter, kundtjänst, kundtjänstmedarbetare, coach, vägleda, support, supportmedarbetare, kundtjänstarbetare, kundservice, kundservicemedarbetare, kundservicearbetare, service, serviceyrke, kundbetjäning, kundhantering, kundbemötande, kundserviceagent, försäljning, säljare, merförsäljning, Transcom, försäljning, sälj, kundbemötande.

---

Du skickar din ansökan via vår hemsida www.Uniflex.se

Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess.

Vi ber dig att utelämna information om följande i dina ansökningshandlingar; etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexualliv.

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering.

Uniflex finns i Sverige, Norge, och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi

• Kollektivavtal

• Tjänstepension

• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner

• Försäkringar

• Marknadsmässig lön

• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Kundtjänstmedarbetare hos Uniflex Sverige AB i Kungsör genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Till webb­ansökan