Vakansen söker timvikarier för arbete inom restauranger/storkök

2018-02-09

Järfälla har norra Stockholms mest spännande geografiska läge och växer snabbt. Vi erbjuder en arbetsplats med stor variation, goda utvecklingsmöjligheter och arbetar efter visionen ”Järfälla för alla framåt”. Läs mer om hur det är att jobba hos oss på www.jarfalla.se/ledigajobb

Vakansen är Vård och omsorgs egen bemanningsenhet för anställning av timvikarier.

Verksamheter som Vakansen bemannar är hemtjänsten, äldreboenden, personlig assistans, daglig verksamhet samt grupp- och servicebostäder inom LSS och SoL. Arbetstiderna varierar. Just nu söker vi timvikarier för arbete inom restaurang/storkök, särskilt under sommaren.

ARBETSUPPGIFTER

De flesta restaurangerna är knutna till äldreboenden i kommunen och därmed tillagas maten till främst äldre personer. Vanligt förekommande uppgifter är matlagning, salladsberedning, disk, portionering, kassa och varuplockning. Stor del av maten tillagas från grunden.

Eftersom du kommer att arbeta vid behov kan vi inte garantera dig ett visst antal timmar eller något fast schema, oftast hör vi av oss till dig angående ett ledigt arbetspass dagen innan eller samma dag som det ska påbörjas. Arbetstiderna är dagtid under vardagar och helger. Längden på arbetspassen kan variera.

KVALIFIKATIONER

•Vara minst 18 år

•Utbildad kock eller köksbiträde

•Tidigare arbetat inom resturang/storkök

•Kunna tala och skriva svenska

ÖVRIGT

Utdrag ur belastnings- och misstankeregistret görs för samtliga timvikarier som börjar arbeta inom Vård och omsorg.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Kock, storhushåll hos Järfälla kommun, Vakansen i Järfälla genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Järfälla kommun, Vakansen
Järfälla
17780 JÄRFÄLLA

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Hedvig Persson08-5802 91 84

Till webb­ansökan