1 Undersköterska

2018-12-06

Mitt i Sverige, efter hälsingekusten, ligger Hudiksvalls kommun. Från Stockholm till Hudiksvall med snabbtåg är restiden 2,5 timmar och både Sundsvall och Gävle ligger inom ca en timmes restid med tåg. Här bor 37 000 glada hudikbor, varav 15 500 i Hudiksvalls tätort som för övrigt är en av Norrlands allra äldsta städer med en bevarad fiskarstad i centrum.

Vi på social- och omsorgsförvaltningen vill vara

Bäst på att bli bättre!

Vi ger våra medborgare förutsättningar till ett gott och värdigt liv genom att erbjuda professionellt och individuellt anpassat stöd.

Vi är en attraktiv arbetsplats där alla känner stolthet och glädje. Vår verksamhet ger ett stort värde för medborgarna.

Detta åstadkommer vi genom vårt kvalitetsarbete med fokus på dem vi är till för. Arbetet genomsyras av vår gemensamma värdegrund.

ARBETSUPPGIFTER

Sedvanliga undersköterskeuppgifter. Forsagården har 5 avdelningar varav en är demensavdelning.

God datavana är önskvärt då det förekommer mycket dokumentation såsom treserva, medvind mm.

KVALIFIKATIONER

Vi vill att du är flexibel och har lätt att samarbeta då vi arbetar i team med olika professioner, bland annat sköterskor och rehab-personal. Man ska även kunna arbeta på alla avdelningar vid behov. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och erfarenhet krävs.

ÖVRIGT

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hudiksvalls kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Läs mer om Hudiksvalls kommun på vår hemsida www.hudiksvall.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Hudiksvalls kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Undersköterska, hemtjänst och äldreboende hos Hudiksvalls kommun Forsagården i Hudiksvall genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Hudiksvalls kommun Forsagården
Trädgårdsgatan 4
82480 HUDIKSVALL

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Helen Svensson0650-19080helen.svensson@hudiksvall.se

Till webb­ansökan