Undersköterska till Åbräddens vårdboende

2018-01-12

Du vill något. Det vill vi med! Hos oss går vi från vilja till handling så här har du alla förutsättningar att påverka och få saker gjorda. Vi lyssnar, hjälps åt och jobbar för att dra åt samma håll. Här finns möjligheterna för dig som vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Helsingborg är staden för dig som vill något.

Åbrädden är att äldreboende som har totalt 81 lägenheter på tre våningar. På Åbrädden arbetar personalen utifrån ett förhållningssätt som innebär att vi ser till det friska hos individen. Vi ger hyresgästerna som bor här en meningsfull vardag med socialt innehåll baserat på delaktighet och självbestämmande.

ARBETSUPPGIFTER

På uppdrag av driftschefen arbetar du för att ge god vård och omsorg till hyresgästerna på Åbräddens boende. Du utför hälso- och sjukvårdsuppgifter på uppdrag av sjuksköterska, arbetsterapeut och fysioterapeut. Du stödjer det friska hos varje enskild individ. Du motiverar och stimulerar hyresgästen till en aktiv vistelse.

Ditt fokus är på det rehabiliterande arbetssättet och på ett rikt socialt innehåll i verksamheten.

Du informerar och samverkar med hyresgästen och dess anhöriga. Du samverkar för att tillgodose hyresgästens behov.

Vi söker dig som har stort intresse och kunskap inom verksamhetsområdet. I varje möte ska hyresgästen tillförsäkras självbestämmande som präglas av ett värdigt bemötande.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som är utbildad undersköterska med erfarenhet av att arbeta med äldre och personer med demenssjukdom och psykisk ohälsa.

Som person behöver du vara positiv och utåtriktad samt ha en förmåga att arbeta pedagogiskt och lösningsfokuserat. Du har stor social kompetens, förmåga att lyssna och uppmuntra, är flexibel samt ser utvecklingsarbete som något spännande. Du har ett genuint intresse av att arbeta med människor med fokus på det friska. Du ska vara ansvarstagande, kompetent och pålitlig.

Du ska ha god datorvana och van vid att dokumentera. Vi använder oss av Procapita.

Helg och kvällsarbete ingår i tjänsten.

Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT

Tjänsten tillsätts under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare.

Innan anställning kommer vi att begära att du lämnar utdrag ur Polismyndighetens belastningsregister 9 §, enskild person, PM 442.3 (15-11-16) i oöppnat kuvert. Denna ska tas med till intervju.

Helsingborgs stad arbetar mot diskriminering och för främjande av alla människors lika rättigheter och möjligheter. Sökande oavsett bakgrund är välkomna att söka till Helsingborgs stad.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Visma Recruit genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Visma Recruit 0771-10 10 29.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Undersköterska, hemtjänst och äldreboende hos Helsingborgs stad, Vård- och omsorgsförvaltningen VB Åbrädden i Helsingborg genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Helsingborgs stad, Vård- och omsorgsförvaltningen VB Åbrädden
.
25189 Helsingborg

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Anna Hallenheim042-103175

Till webb­ansökan