Butiksmedarbetare Trädgård/Maskin

2020-01-13

Dina arbetsuppgifter

I rollen som butikssäljare kommer du att arbeta med professionell försäljning och rådgivning samt beställa, exponera och vårda avdelningens varor. Du ska aktivt delta i avdelningens dagliga göromål och sprider gärna kunskap om och utvecklar ditt varuområde. Du ska analysera avdelningens varupresentation och föreslå förbättringar. Vid behov hjälper du till med andra förekommande arbetsuppgifter i varuhuset.

 

Din profil

Du som söker skall har utbildning och erfarenhet av försäljning av trädgårdsmaskiner eller praktiskt yrkeserfarenhet relaterad till varuområdet.

Vi värdesätter noggrannhet och att du brinner för försäljning. Vi förväntar oss att du har ett naturligt utåtriktat sätt samt en utpräglad känsla för service och kundorientering.

Du ska ha god datorvana, kunna arbeta självständigt samt ta initiativ och ansvar. Truckvana och truckkort är meriterande.

 

Arbetstid/Varaktighet: Tillsvidare. Heltid 38,25 tim/veckan. Arbetstiderna är dag, kväll samt varannan helg.

Lön: Lön enligt kollektivavtal.

Förmåner: Rabatterade gymkort och tjänstepension.

Tillträde: 17/2

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Butikssäljare, fackhandel hos Hornbach Byggmarknad AB (774) i Helsingborg genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Hornbach Byggmarknad AB (774)
Dioritgatan 12
25464 Helsingborg

Till webb­ansökan