Distriktssköterska/sjuksköterska sökes till Vårdcentralen Vallås

2019-01-09

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Vårdcentralen Vallås är en väl etablerad vårdcentral som drygt 6500 invånare har valt att anlita. Vår verksamhet består av läkar- och distriktssköterskemottagning, provtagning, sjukgymnastikmottagning, arbetsterapimottagning, psykosocial mottagning, BVC, specialistmottagningar för diabetes och rökavvänjning. Viktigt för oss är att vården sker på rätt vårdnivå med patienten i fokus, respekt för individen och ett bra samarbete mellan professionerna.

Vi tar väl hand om varandra och vi tycker det är roligt att lära känna nya kollegor som tillför vår verksamhet nya idéer, så att vi kan utveckla verksamheten till att bli ännu bättre.

ARBETSUPPGIFTER

Du kommer att arbeta med förekommande arbetsuppgifter som distriktssköterska/sjuksköterska på vårdcentral: telefonrådgivning, mottagning, bedömningar, vaccinationer och provtagning. Vi arbetar med ständiga förbättringar för att utveckla vår verksamhet så att den blir ännu bättre.

Arbetet är framförallt förlagt till dagtid, helgarbete kan förekomma.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som är utbildad distriktssköterska/sjuksköterska, erfarenhet från vårdcentral är meriterande. För att trivas i rollen är det viktigt att du är flexibel, att du kan se möjligheter samt att du har en vilja att aktivt bidra i utvecklingen av vår verksamhet. Det är viktigt att du blir en pusselbit i vårt gäng! Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

God datorvana är ett krav. B-körkort är fördelaktigt.

Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Sjuksköterska, grundutbildad hos Region Halland, Vårdcentralen Vallås i Halmstad genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Region Halland, Vårdcentralen Vallås
Närsjukvården Landstinget Halland
30185 Halmstad

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Anette Karlsson073-202 39 22

Till webb­ansökan