Barnmorska, Hällefors vårdcentral

2019-10-08

Söker du ett omväxlande och självständigt arbete med möjlighet till stor personlig och yrkesmässig utveckling - dessutom på en vårdcentral som rankas högt som en välkomnande och lärande arbetsplats?

Eftersom du arbetar måndag till fredag har du också möjlighet att njuta av den vackra naturen i Bergslagen varje helg!

Om verksamheten:

Hällefors vårdcentral är en komplett vårdcentral med distriktsläkar- och distriktssköterskemottagning, mödra- och barnhälsovård, sjukgymnastik, kurator, dietist och medicinska vårdadministratörer. Verksamheten är mycket bred beroende på det geografiska läget med sju mil till närmsta lasarett i Lindesberg.

Invånarna i närområdet är vana att söka vårdcentralen i alla lägen. Verksamheten är därför mycket varierad med akutverksamhet och kroniskt sjuka samt barn och äldre. Vi som arbetar här är ungefär 30 st. Vi är ett glatt och nyfiket gäng med mycket vilja att bedriva god vård. Vi har cirka 6 900 listade patienter.

Arbetsuppgifter:

Som barnmorska arbetar du med mödravårdhälsovård, preventivmedelsrådgivning och cellprovtagning. Vi har även "drop-in" för ungdomar två timmar i veckan.

Kvalifikationer:

Legitimerad barnmorska. God förmåga till kommunikation och samarbete och du har lätt för att skapa bra möten med såväl patienter som kollegor. Att bidra i verksamhetens utvecklings- och förändringsprojekt ser du som en naturlig del av ditt arbete. Vi kommer lägga stor vikt vid personlighet.

Anställningsform:

Tillsvidare, heltid.

Tillträde:

Enligt överenskommelse.

Upplysningar:

Miia Aho, enhetschef

Telefon: 0591-685 80

E-post: miia.aho@regionorebrolan.se

Facklig företrädare:

Vårdförbundet, Nina Höök

Telefon: 0591-685 50

Hemsida: www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:

2019-11-22

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:

Hällefors vårdcentral ingår i Område närsjukvårdsområde norr. Närsjukvård innefattar vård som är vanlig, ofta förekommande och som finns geografiskt nära patienterna. I närsjukvården ingår bland annat vårdcentraler samt delar av Lindesberg lasarett. Genom att utöka samarbetet mellan vårdcentraler, specialiserad sjukhusvård och länets kommuner skapar vi ännu bättre vård - hela tiden med patientens bästa i fokus.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Övrigt:

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Barnmorska hos Region Örebro län i Hällefors genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Till webb­ansökan