Undersköterska hjärtmedicin

2019-08-12

Som en del av Region Gotland ansvarar hälso- och sjukvårdsförvaltningen för i stort sett all offentligt finansierad hälso- och sjukvård samt tandvård på Gotland. Våra cirka 1500 medarbetare värnar patientens bästa med fokus på trygghet, respekt, integritet och tillgänglighet.

Medicinavdelning C4 med hjärtinriktning har 15 vårdplatser. Vi vårdar patienter med bl.a. hjärtinfarkt, rytmrubbningar och hjärtsvikt. Hjärtövervakningsmöjlighet finns till 8 av vårdplatserna. Patienterna vårdas i enkelrum. Vi har en sammanhållen verksamhet där avdelningen, hjärtmottagningen och kardiologer samarbetar för att vården för våra patienter ska bli så bra som möjligt.

ARBETSUPPGIFTER

Undersköterska för 7-8 patienter där några av patienterna hjärtövervakas. I tjänsten ingår arbete både dag- och kvällstid samt varannan helg. Du arbetar i vårdlag med en sjuksköterska och en undersköterska dagtid (alt. med två sjuksköterskor) och en sjuksköterska kvällstid. Under helger är bemanningen som på kvällar.

KVALIFIKATIONER

Du bör ha aktuell erfarenhet och ett gediget intresse för hjärtsjukvård. C-kompetens i RAK-utbildning är meriterande. För arbetet som undersköterska hos oss krävs flexibilitet, stresstålighet och vanar vid akuta situationer. Vi har ofta ett stort in- och utflöde av patienter på avdelningen vilket bidrar till ett rörligt och roligt arbete med variationsrika dagar.

Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

ÖVRIGT

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på https://gotland.com/flytta-hit/

På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Undersköterska, vård- o specialavd. o mottagning hos Region Gotland, Kardiologi i Gotland genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Region Gotland, Kardiologi
Region Gotland
62181 Visby

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Maria Olsson0498-268286, 0700-830743

Till webb­ansökan