Försäljare till Göteborg City

2018-01-12

Gillar du mat & dryck? Vill du ha ett arbete där du verkligen gör skillnad?

Till butikerna på Olskroken och Torpvallsgatan i Göteborg söker vi nu fyra engagerade försäljare som vill ta kundmötet till högsta nivå. Tjänsterna är på 13 timmar i veckan med arbete främst förlagt till kvällar och helger.

Om oss

Systembolaget finns till för att alkoholproblemen i Sverige ska vara så små som möjligt. Om starköl, vin och sprit såldes i vanliga affärer skulle alkoholkonsumtionen vara nästan 30 procent högre, beräknar forskarna.

Men Systembolaget kommer bara finnas kvar så länge folk vill. Så vår utmaning är att göra allt vi kan för att kunderna ska bli nöjdare och nöjdare – utan att öka försäljningen. Det är ingen lätt utmaning, men både rolig och meningsfull.

Och i vilken annan verksamhet kan man rädda liv och samtidigt bli expert på mat och dryck?

Rollen

Rollen som försäljare innebär att man är Systembolagets ansikte utåt. Med passion, högt driv, engagemang och ett personligt ansvar levererar du ett imponerande kundmöte tillsammans med dina kollegor. Det dagliga arbetet som försäljare i butik innebär att du växlar mellan att möta kunder, arbeta i kassa och i lager, samt upplockning av varor.

Om dig

Du är en serviceinriktad, noggrann, flexibel och lyhörd person som kan se varje kunds unika behov. Du har lätt för att samarbeta med dina kollegor i butiken och brinner för att ge bästa tänkbara service till våra kunder. Du tycker om att skapa goda relationer och har ett öppet förhållningssätt till alla du möter. Du vet att du, i kundmötet, är hela Systembolagets ansikte utåt.

Du har fyllt 20 år och arbetet ställer också krav på en god fysik eftersom tunga lyft förekommer.

Om din utveckling hos oss

Systembolaget är i ständig utveckling, och det kommer du också att vara om du arbetar hos oss. Till att börja med får alla nyanställda ett gediget introduktionsprogram. Sedan erbjuder vi flera olika möjligheter för att du ska lära dig mer och mer. Varje medarbetare har en egen kompetensutvecklingsplan, och utvecklingssamtal genomförs årligen.

Kontakt

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Camilla Broberg, butikschef, på telefonnummer: 08-503 314 15.

Ansökan

Du söker tjänsten via länken nedan. Senast 26 jan vill vi att du registrerar din ansökan. Urvalet sker löpande. Vi tar inte emot ansökningar via mail eller brev.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Butikssäljare, fackhandel hos Systembolaget AB 1415, Göteborg, Karl Johans gatan i Göteborg genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Systembolaget AB 1415, Göteborg, Karl Johans gatan
Karl Johansgatan 85
41451 Göteborg

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Camilla Broberg08-503 314 15

Till webb­ansökan