Kock/måltidsbiträde till Gnosjö kommun

2019-03-14

Välkommen att söka jobb i Gnosjö kommun, en spännande arbetsplats där det finns stora möjligheter för dig att utvecklas i din karriär. Gnosjö kommun är den största arbetsgivaren i kommunen med ca 900 anställda. Våra värdeord är mångfald, närhet, samhörighet, delaktighet och samverkan - livskvalitet för alla. Som personalförmåner erbjuder vi friskvårdsbidrag till alla våra anställda. Vi arbetar aktivt med vårt mål att ha en god arbetsmiljö där medarbetarnas kompetens och initiativ tas tillvara.

Gnosjö kommun ligger i Jönköpings län där Gislaved, Värnamo och Vaggeryd är närmaste kommungrannar. Vi bildar tillsammans det så kallade GGVV-området och här finns en expansiv småföretagaranda som är unik i Sverige, och där vi som kommuner samverkar inom flera olika verksamhetsområden. Den speciella Gnosjöandan lever i allra högsta grad genom människors företagsamhet, finurlighet, samarbetsvilja och lösningsorienterade förhållningssätt.

Kostenheten i Gnosjö har drygt 30 medarbetare som arbetar i våra tio tillagningskök och åtta mottagningskök. Personalen och de olika köken är indelade i fyra olika team med teamledare som närmaste arbetsledare. Teamledarna bildar tillsammans med kostchef och inspiratör kostenhetens ledningsgrupp.

För närvarande är kostenheten inne i ett förändringsarbete där vi förbättrar våra arbetssätt och vår gemensamma kompetens och vårt kunnande för att ge våra gäster i förskola, skola och äldreomsorg en bättre måltidsupplevelse. Förutom att arbeta med kvaliteten på maten strävar vi att i samarbete med omvårdnadspersonalen förbättra helhetsupplevelsen exempelvis genom temakvällar utöver helgdagar och grillkvällar.

Vi söker dig som är drivande, ser möjligheter istället för hinder och är flexibel. Hos oss har du möjlighet att utvecklas och påverka. Delaktighet för alla medarbetare är vår styrka i förändrings- och utvecklingsarbete. Ett led i vårt förändringsarbete som påverkar dina möjligheter är att vi ständigt rör oss mot en förbättrad kvalitet genom att höja ribban och nivån på medarbetarna. Vi är också i ett skede där personalen föryngras när våra äldre medarbetare tackar för sig.

Kostenheten i Gnosjö kommun har nyligen nominerats i White guide junior och White guide senior vilket vi ser som ett erkännande för det arbete vi lägger ner och de värden som genereras för våra gäster och för kommunen.

ARBETSUPPGIFTER

Du kommer att arbeta som kock/måltidsbiträde i storkök med basplacering i mottagningsköket och skolrestaurangen Åvikenskolan F-6.

Som kock/måltidsbiträde kommer du att ha goda möjligheter att utvecklas inom kostenheten i Gnosjö kommun. Vi har ett aktivt utvecklings- och kvalitetsarbete, vi arbetar nära våra gäster i kostråd och utvecklar vårt yrkeskunnande gemensamt och under ledning av vår måltidsinspiratör.

KVALIFIKATIONER

Vi ser gärna att du har examen från gymnasieskolans hotell- och restaurangprogram med inriktning mot kök eller motsvarande formell utbildning. Erfarenhet av arbete i restaurangkök eller med servering ses som meriterande samt gärna vana av att hantera beställningar.

ÖVRIGT

VI kommer arbeta med urval och intervjuer löpande under annonseringstiden i syfte att snarast möjligt efter annonsens avslutande kunna fatta beslut om tillsättning.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gnosjö kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen.

Välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Gnosjö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Kock, storhushåll hos Gnosjö kommun, Kultur- och utbildningsförvaltning i Gnosjö genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Gnosjö kommun, Kultur- och utbildningsförvaltning
Storgatan 15
33580 Gnosjö

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Eldin M Salihovic0370 - 33 11 60

Till webb­ansökan