Dam i Gislaved behöver din hjälp

2018-10-25

Frösunda har dryga 3 000 kunder och 8 500 anställda inom Personlig assistans, Äldreomsorg, Funktionsnedsättning och Individ och familj med verksamheter över hela Sverige. Frösundas vision är att vara drivande i utvecklingen mot nya spelregler i omsorgen så att alla våra kunder får en självklar plats i samhället. Vill du arbeta med kundens fokus, och ha ett förhållningssätt som innebär att det är kunden som får bestämma, samtidigt som vi i varje ögonblick arbetar för att samhällets resurser används effektivt och ansvarsfullt? Välkommen, då är du sannolikt rätt person för oss!

Personlig Assistans - vad innebär det?

 

Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen att fungera. Personliga assistenter gör skillnad för människor - på riktigt.

 

Som personlig assistent förväntas du ha empatisk förmåga och en god förståelse för vad ett adekvat bemötande innebär för varje kund. Din vilja att ta ansvar och engagera är vad som ger våra kunder en kvalitativ assistans. Din arbetsplats är där kunden befinner sig vilket ger ett varierande och händelserikt arbete.

 

Vad erbjuder Frösunda medarbetare?  

* Ett arbete där du får utveckla din kommunikationsförmåga

* Ansvarstagande - ansvar ger trygghet för kunden

* Ett varierande arbete där den ena dagen inte är den andra lik.

* Ett kundnära arbete

* Interna utbildningar - Frösundaakademin

* Friskvård för visstidsanställda

* En nära kontakt med din verksamhetschef

Vad innebär tjänsten?

Vi söker en kvinnlig assistent som gärna har lite erfarenhet

Kunden ni ska arbeta med är en kvinna på 65 år som bor i en lägenhet mitt i Hestra med sin man, där du som assistent hjälper till med allt förekommande hushållsarbete så som städ, tvätt och matlagning. Ni är också behjälplig kunden i all hygien och övrig omvårdnad. I tjänsten ingårmed kund komma ut på promenad dagligen. Om tillfälle ges är bakning ett uppskattat inslag i vardagen.

Tjänsten är på ca 50% dagtid där det ingår arbete varannan helg.

Vi arbetar med löpande rekrytering och du som blir aktuell för arbete kommer att inskolas i verksamheten på överenskommet datum.

Frösunda tillämpaar individuell lönesättning enligt kollektiv avtal

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Personlig assistent hos Frösunda i Gislaved genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Frösunda
Druveforsvägen 32
50430 Borås

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Helene Axell010-1303613

Till webb­ansökan