Måltidsservice söker kock som vill jobba med måltidsglädje

2018-11-19

Välkommen till Flens kommun - Sörmlands hjärta!

Som medarbetare i Flens kommun är du vårt ansikte utåt till kommunens invånare. Vi vill att du ska ha en bra arbetsplats där du trivs och känner dig motiverad till att göra ett fantastiskt jobb. Omvärlden förändras och vår organisation behöver dig som vill bidra med engagemang och en härlig energi.

Det arbete vi gör tillsammans varje dag, dygnet runt, året runt har sin utgångspunkt i vår vision, vår värdegrund och våra mål. Vi tror att bilden av Sörmlands hjärta skapas i varje möte med invånare, företagare och besökare, genom professionellt och respektfullt bemötande.

Arbetsplats

Måltidsservice uppdrag är att tillaga och servera god, näringsriktig och där så är möjligt, ekologisk mat till förskolor, skolor och äldreboenden i Flens kommun. Vi har tre centralkök, fyra tillagningskök, 8 mottagningskök och två serveringskök i varierande storlek runtom i kommunen.

Läs mer om oss på Mat och måltider på flen.se

Arbetsuppgifter/uppdrag

Du kommer att arbeta som kock inom Måltidsservice i Flens kommun. Tjänsten innefattar matlagning och andra i ett kök förekommande sysslor. I våra kök tillagar vi måltider till förskolor, skolor och äldreomsorg och den huvudsakliga produktionen sker måndag till och med fredag. Äldreomsorgens måltider på helgerna tillagas på centralköket i Flen. Ditt uppdrag innebär i huvudsak att arbeta som kock på vårt centralkök i Malmköping men det kan också innebära arbete vid någon av våra andra kök och då främst inom Malmköpingsområdet.

Kvalifikationer

Kockutbildning och erfarenhet av matlagning i storkök eller restaurangkök i minst 3 år eller arbete som kock i storkök eller restaurangkök i minst 5 år

Erfarenhet av specialkost är en merit

Goda kunskaper i livsmedelshygien, samt utbildad i HACCP

Datavana

Goda kunskaper i svenska språket

Erfarenhet från liknande arbete är meriterande

Då arbetet innebär många kontakter och arbete på flera enheter är det viktigt att du tycker om att samarbeta och att du är flexibel och stresstålig.

Körkort är ett krav då arbetet kan innebära arbete på olika kök inom kommunen

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet där kommunens centrala värdeord stolthet, öppenhet, omtanke, respekt, kvalitet och ansvar lägger grunden.

Omfattning/varaktighet

Tillsvidareanställning 100 %. Tillträde enligt överenskommelse.

Lön

Flens kommun tillämpar individuell lönesättning.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Kock, storhushåll hos Flens Kommun i Flen genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Flens Kommun
Sveavägen 1, 642 81 Flen
64281 Flen

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Per Kålbäck, Kökschef BCPW0157-43 16 01per.kalback@flen.se

Till webb­ansökan