Lokalvårdare Regionservice Falun

2019-03-14

Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

Regionservice uppdrag är att leda, utveckla, utföra och effektivisera servicetjänster till Hälso- och sjukvården och övriga verksamheter inom och i samverkan med Region Dalarna.

Detta gör vi inom områden som t.ex. logistik, lokalvård, tvätt, kost och fastighetsdrift. Regionservice har ca 460 medarbetare och omsätter ca 300 MSEK.

Verksamheten är kvalitetscertifierad enligt ISO 9001 och miljöcertifierad enligt ISO 14001.

ARBETSBESKRIVNING

Vi söker dig som har ett brinnande intresse och engagemang för service och vet hur olika typer av människor ska bemötas. Inom Regionservice lokalvård kommer du att arbeta i vårdmiljö.

Som lokalvårdare kommer du att ansvara för att utföra lokalvården såsom regelmässig städning och slutstädning.

Arbetet kan stundtals vara fysiskt krävande.

Arbetstiderna är i huvudsak dagtid, men kvällsarbete kan förekomma. Helgtjänstgöring förekommer. Arbetstider, arbetsuppgifter och arbetsplats kan komma att förändras under tiden. Resor i tjänsten kan förekomma.

Placeringsort: Falun.

Anställningen inleds med en serviceintroduktion och utbildning.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som är serviceinriktad och är minst 18 år. Du har genomfört en gymnasial utbildning.

Att vara delaktig i och intresserad av att forma ditt eget och gruppens arbete ser du som en självklarhet. Du är ansvarsfull, har en vilja att lära dig olika områden inom serviceområdet och trivs i ett arbete som innehåller många varierande arbetsuppgifter. Att planera och flexibelt ställa om mellan olika arbetsmoment och uppgifter känns naturligt för dig. Du strävar efter att göra ett noggrant arbete där nöjda patienter och kunder är i fokus. Samarbete och bra relationer med dina kollegor är viktigt för dig i din vardag.

Du har lätt för att uttrycka dig i svenskt tal och skrift. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Meriterande är:

- Erfarenhet ifrån andra serviceyrken såsom hotell- och restaurang, lokalvård eller det som arbetsgivaren bedömer som likvärdigt

- SRY- eller PRYL-utbildning

- Datavana.

- B-körkort

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Städare/Lokalvårdare hos Region Dalarna i Falun genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Region Dalarna
Box 712
79129 Falun

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Louise Berglund070-2771633louise.a.berglund@ltdalarna.se

Till webb­ansökan