Extrajobb - Falköping, danslärare för Funkykidz barndans?

2018-11-09

Att jobba som danslärare hos oss innebär att ansvara för att lära in lektionerna enligt vår kursplan och genomföra dessa på ett inspirerande sätt. Du ska bygga en bra relation till våra elever och uppmuntra dem att utvecklas och ha kul.

Vi erbjuder:

- Ett fantastiskt roligt extrajobb på vardagskvällar och/eller helger

- Utbildning inom dans för barn och pedagogik

- Löpande vidareutbildning

- Coachning och stöd från din teamleader

- Värdefulla ledarskapsmeriter inför framtiden

Se mer om vad jobbet innebär i denna film: https://youtu.be/Y2QNYkz_Py4

Varmt välkommen att söka till vårt grymma team av ledare. Rekrytering sker löpande så skicka in din ansökan redan idag via vår hemsida: http://www.besporty.se/sida/jobba-hos-oss/

Frågor om tjänsten besvaras av Diana Jensen

dianaj@besporty.se / 0760-905010

Vi söker ledare till vårt populära koncept Funkykidz barndans i Falköping! Nu söker vi dig som vill vara med på denna spännande resa och önskar bli en del av vårt danslärar-team.

Vi söker dig som behärskar dansens grunder så som hållning, teknik, uttryck och musikkänsla. Du är trygg i dig själv och har erfarenhet av, eller viljan att lära dig, att leda barn i ålder 2-8 år. Vi ser gärna att du gått estetiska programmet på gymnasiet, har gått en yrkesförberedande dansutbildning eller jobbat som gruppträningsinstruktör. Detta är dock inget krav för att söka. Vi lägger stor vikt vid rätt personlighet.

Be Sporty har sedan starten 2003 vuxit och blivit Sveriges största kursanordnare för barn 2-14 år med koncepten Funkykidz, Bliss Dance Academy, Flipkidz, Trix bollskola och Sportlekis. Vår vision och stora vilja handlar om att sätta Sveriges barn i rörelse. Vi är ett företag som drivs av värderingarna om glädje, upplevelser och gemenskap för alla barn.

www.besporty.se

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Danspedagog hos BE SPORTY UTBILDNING AB i Falköping genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

BE SPORTY UTBILDNING AB
VÄSTERGATAN 27
43430 KUNGSBACKA

Telefonnummer: 030073444

E-post: dianaj@besporty.se

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Diana Jensen0760905010dianaj@besporty.se

Till webb­ansökan