Timvikarierande Undersköterskor till Vård och Omsorgsförvaltningen

2018-12-05

Vi söker nu dig som vill ha ett extraarbete som timvikarie till Vård och omsorgsförvaltningens Bemanningsenhet! Hos oss jobbar du hos våra brukare för att se till att de får bra omvårdnad och utvecklande vardag. Vi finns där behovet finns vilket innebär runt om i hela Eskilstuna kommun.

Vi på bemanningsenheten arbetar på uppdrag av vård- och omsorgsförvaltningens utförarverksamhet. Våra huvuduppdrag är att utveckla, utbilda och coacha vår personal inom både ordinarie- och tillfällig bemanning. Vi ser till att bemanna med bra vikarier vid ordinarie personals korttidsfrånvaro. Vi bemannar idag ca 180 arbetsplatser och 750 000 timmar per år.

Du styr själv hur mycket du önskar att arbeta. I vårt bokningssystem lägger du själv in vilka tider du är tillgänglig att arbeta och kan då bli erbjuden arbetspass utefter behovet ute i verksamheterna.

Detta kan vara din väg in i arbetslivet och till omsorgen inom Eskilstuna kommun samt ge dig möjlighet till att bredda din kompetens.

ARBETSUPPGIFTER

Vi söker nu undersköterskor till flera olika arbetsplatser som äldreboenden, korttidsboenden, demensboenden och hemtjänsten.

På alla våra arbetsplatser är vår uppgift är att ge våra brukare en meningsfull, trygg och aktiv vardag. Vi arbetar utifrån varje brukares enskilda behov och arbetet innebär ett stort ansvar där du möter våra brukare varje dag i deras egna hem.

Vi hjälper till med vardagsuppgifter som exempelvis att göra frukost, personlig hygien, gå promenad, ge mediciner vid rätt tidpunkt och även andra hushållssysslor som städ och tvätt.

En viktig uppgift är att dela medicin till våra brukare, för att få göra det behöver du genomföra ett kunskapsprov hos vår sjuksköterska.

Vi tillhandahåller allt arbetsmaterial som behövs när du är hos brukaren.

Hos oss kommer du arbeta på schemalagd arbetstid dag, kväll och helg. Vi behöver också medarbetare som kan jobba natt.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som har slutförd utbildning som motsvarar behörighet som undersköterska. Gärna från omvårdnadsprogrammet med inriktning mot demensomsorg, funktionshinder eller psykiatri.

Har du erfarenhet av omvårdnadsarbete inom äldreomsorgen eller erfarenhet av arbete med personer med fysisk eller psykisk funktionsnedsättning ser vi det som positivt. Eftersom dokumentationsarbete är en viktig del i arbetet är det bra om du har tidigare erfarenhet av att dokumentera. För att undvika missförstånd behöver du kunna uttrycka dig obehindrat på svenska i tal och skrift. Du behöver också kunna använda datorn som ett verktyg i ditt arbete.

Arbetet kan ibland vara tungt då det förekommer tynga lyft och därför är det bra om du har god fysik.

För oss är det också viktigt hur du är som person. För att kunna arbeta och trivas hos oss behöver du vara självständig och kunna ta stort eget ansvar. Du har ett positivt förhållningssätt och servicekänsla samt en förståelse och respekt för brukarens behov. Du behöver vara en person med stort engagemang för målgruppen och alltid ha brukaren i fokus och utgå från dennes behov. I våra arbetsgrupper ställer vi upp för varandra och därför söker vi dig som är en lagspelare och som har lätt för att samarbeta.

Verksamheten finns lokaliserad på flera olika platser, både i och utanför centrala Eskilstuna. För att arbeta inom hemtjänst behöver du kunna cykla och för vissa av våra arbetsplatser krävs körkort.

För att jobba hos oss behöver du ha fyllt 18 år och på några arbetsplatser är det meriterande med språkkunskaper i finska.

Välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT

Eskilstuna kommunkoncern är Sörmlands största arbetsgivare. Vi har helhetssyn i vårt samhällsuppdrag och vi gör skillnad varje dag genom att fokusera på goda hållbara möten med invånare, brukare och kunder.

I Eskilstuna finns driv och framåtanda. Vi har under många år bedrivit ett målmedvetet och brett jämställdhetsarbete och är stolta över att ha tilldelats Svenska jämställdhetspriset. Vi är också en av Sveriges miljöbästa kommuner som tänker hållbart i alla led, vi välkomnar olikheter och har modet att gå vår egen väg. Alla 9 000 medarbetare och ledare utvecklas i Modigt medarbetarskap/ledarskap och Modiga idéer.

Nu söker vi dig som vill vara med och utveckla Eskilstuna till en ännu bättre stad att bo, leva och verka i. Välkommen att göra skillnad!

Vi ber dig söka tjänsten via länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den ligger till grund för vårt urval. Om du lämnar in ansökan på annat sätt är det viktigt att du anger annonsens referensnummer.

För att möta morgondagens utmaningar vill Eskilstuna kommunkoncern ha mångfald och välkomnar medarbetare med olika bakgrund. Vi arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet, men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Undersköterska, hemtjänst och äldreboende hos Eskilstuna kommun, Bemanningsenheten i Eskilstuna genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Eskilstuna kommun, Bemanningsenheten
Bryggaregatan 7
63343 Eskilstuna

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Bemanningsenheten016-710 74 18, knappval 3vikarierekrytering@eskilstuna.se

Till webb­ansökan