Kompetent undersköterska till demensvåning! 65% tjänst, Blomsterfonde...

2019-10-08

Om Vård- och Omsorgsboende Tallgården, Föreningen Blomsterfonden:

Bakgrund

Blomsterfonden kom till i början av 1920-talet när Alma Hedin irriterades av alla vackra blommor som slösades bort vid jordfästningar. Alma bestämmer sig för att det ska finnas ett alternativ till att lägga ut stora summor på begravningsblommor som ändå vissnar. I stället menade hon att man skulle skänka pengarna till hem och vård åt gamla. Till de sörjande skulle det då skickas ett vackert kort med en hälsning på. Grundidén för Blomsterfonden var klar och den 27 maj 1921 bildades föreningen Blomsterfonden.

Organisation

Blomsterfonden är en ideell förening som arbetar för hem och vård åt dig som är äldre. Vi arbetar för äldres bästa och din rätt till ett tryggt hem, professionell vård och god omsorg. Att bli medlem i Blomsterfonden innebär att du stödjer vår grundläggande idé och vårt ändamål ”hem och vård åt äldre”.

Kompetent undersköterska till demensvåning! 65% tjänst, Blomsterfonden Tallgården, Danderyd

Blomsterfondens vård- och omsorgsbonde Tallgården söker en van och kompetent undersköterska för tjänstgöring dag/Kväll, 65%. Arbete varannan helg enligt schema. Mycket goda kunskaper i svenska språket är ett krav, både i tal och skrift. Tallgården har 81 boenden och ligger nära Enebyberg Torg med 10 minuters bussavstånd från Mörby centrum.

Vi arbetar utifrån Carpe MomentumT - fånga stunden, i bemötandet mot våra boende. Vårt mål är att ge våra boende en riktigt bra boende- och livssituation som är anpassad efter just deras specifika handikapp. Kontakten och välkomnandet av anhöriga i vården är också en viktig hörnsten för oss. Vi vill att våra avdelningar, även i svåra stunder, ska kännas som positiva och trygga hem och där kommer DU in i bilden.

Vi erbjuder dig ett självständigt arbete och stort ansvar med utrymme för egna initiativ. Förutom trevliga arbetskollegor i trivsam arbetsmiljö erbjuder vi subventionerad lunch och friskvård. Hos oss finns sjuksköterskan alltid nära till hands vilket gör att vi kan erbjuda ett gott stöd och professionell handledning.

För denna tjänst krävs:

1 års arbetslivserfarenhet.

Undersköterskeutbildning

Kunskap inom:

Läkemedel

Demensvård

Dokumentation

Personlig hygien, ADL

Språk:

Svenska: Flytande i tal och flytande i skrift

Dokumentationssystem:

Medvind

Det är meriterande med erfarenhet inom: Palliativ vård

För att söka tjänsten registrerar du dig på Uska.se.

Uska hjälper undersköterskor, vårdbiträden, personliga assistenter och arbetsgivare att hitta varandra på bara minuter. Enkelt, smart och tryggt.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Undersköterska, hemtjänst och äldreboende hos Vård- och Omsorgsboende Tallgården, Föreningen Blomsterfonden i Danderyd genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Till webb­ansökan