Undersköterskor/vårdbiträden till Hemtjänsten i Danderyd

2019-10-08

Välkommen till Danderyds kommun! Här möter vi invånarnas behov genom hela livet. Vi kombinerar den moderna trädgårdsstaden med en hållbar stadsmiljö. Vi är ca 1750 medarbetare som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter. Vi vill att varje medarbetare ska känna arbetsglädje och stolthet samt genom sitt uppdrag bidra till kommunens utveckling. Danderyds kommun ska bli Sveriges bästa kommun att leva, bo och verka i enligt kommunens nya vision. Vill du vara med på vår resa?

Hemtjänsten ansvarar för omsorgen om äldre som behöver stöd och hjälp i sin vardag. Vi har centrala lokaler i Mörby Centrum. Hemtjänsten består av tre geografiska områden fördelat på ca 200 kunder Danderyds kommun.

ARBETSUPPGIFTER

Som undersköterska/vårdbiträde i hemtjänsten är du en viktig person i våra kunders vardag. Du arbetar mycket ensam utom vid dubbelbemanningar. Arbetet innefattar framför allt personlig omvårdnad, hjälpa till med måltider , promenader, städ och tvätt. Vi har nyckel fri hantering och använder oss av phoniro.

Vi arbetar dag, kväll och helg. Vi behöver dig som kan ta ett schema och dig som vill arbeta på timmar.

KVALIFIKATIONER

Vi ser gärna att du är utbildad undersköterska, eller att du har arbetat inom vården förut och kan ge referenser. Vi tittar mycket på personlig lämplighet så som förmåga att vara trygg, hänsynstagande och relationsskapande. Det är viktigt att du brinner för att stödja och hjälpa människor.

Vi dokumenterar enligt lag och har kunder som inte kan uttrycka sin önskemål muntligt. Därför är det viktigt att du kan läsa och prata svenska obehindrat. Pga. långa avstånd vill vi att du ska ha körkort eller kunna cykla.

ÖVRIGT

Danderyds kommun strävar efter en personalsammansättning som speglar samhällets mångfald. Vi erbjuder en spännande arbetsplats med många trevliga och kunniga medarbetare. Mer information om vår verksamhet hittar du på www.danderyd.se.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Danderyds kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande önskar vi att du skickar in din ansökan digitalt enligt ovan.

Vi kommer att ha intervjuer löpande under ansökningstiden så vänta inte med din ansökan. Betyg och övriga handlingar tar du med vid en eventuell intervju.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Undersköterska, hemtjänst och äldreboende hos Danderyds kommuns hemtjänst i Danderyd genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Till webb­ansökan